Mon Platin, kozmetika z Mŕtveho mora na prírodnej báze

Mon Platin, kozmetika z Mŕtveho mora na prírodnej báze

Mon Platin, kozmetika z Mŕtveho mora na prírodnej báze

Pre nás v Mon Platin znamená kozmetika viac. Všetky produkty sú starostlivo testované, preto si ich môžu užívať už tí najmenší. Tých väčších poteší fakt, že kozmetika Mon Platin sa môže pochváliť certifikátom Israel Original Dead Sea Product a zároveň certifikátom o tom, že nie je a nikdy nebola testovaná na zvieratkách.

Neprinášame len samotné produkty. Prinášame starostlivosť o zdravie celej vašej rodiny. Prinášame kozmetiku, ktorá sa stane súčasťou vášho života a zlepší jeho kvalitu. Okrem skrášľujúcich produktov, rada obsahuje aj radu na pokožku postihnutú psoriázou. Táto nepríjemná choroba postihuje až 3% európskej populácie. Jej nepríjemné prejavysa dajú, vďaka prírodným zložkám vo vybraných produktoch, veľmi efektívne zmierňovať.

Tak ako všetko na svete, aj kozmetika prechádza rôznymi stupňami vývoja. U nás, v Mon Platin, kráčame s dobou, kombinujeme prírodné extrakty a zložky s najmodernejšími technológiami a objavmi v kozmetickej vede, aby sme dosiahli maximálne účinky našich prípravkov. V zime oceníte dokonalú hydratáciu vysušenej pokožky tela i tváre a v lete zas skvelú ochranu pred slnečnými lúčmi.

Kozmetické prípravky Mon Platin sa rýchlo vstrebávú, čo ocenia najmä páni, ochránia aj detskú pokožku a tú dospelú zanechávajú hydratovanú a hebkú.

Všetko ponúkané Vám, milovníkom prírodnej kozmetiky, s láskou od Mon Platin.

Napíšte komentár

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Zadajte e-mailovú adresu, ktorú ste vyplnili pri registrácii. Zašleme Vám e-mail s aktivačným linkom pre nastavenie nového hesla.