STAROSTLIVOSŤ O POKOŽKU VĎAKA ZNAČKE DEAD SEA MINERALS

STAROSTLIVOSŤ O POKOŽKU VĎAKA ZNAČKE DEAD SEA MINERALS

STAROSTLIVOSŤ O POKOŽKU VĎAKA ZNAČKE DEAD SEA MINERALS

Ahojte, 

tí, ktorý ma sledujú už dlhšie, tak vedia, že o svoju pokožku sa snažím starať čo najlepšie a každý deň. V sprche raz niekedy dva raz do týždňa používam peeling na telo a po sprche samozrejme nesmie chýbať telové mlieko. 
Posledný mesiac používam peeling na telo a telové mlieko od značky Dead Sea Minerals a poviem vám, že ta výdrž vôni ma prekvapila a zároveň to bola aj prvá vec, ktorá ma zaujala. 

Tí čo túto značku nepoznajú, tak je to značka, ktorá ma produkty z Mŕtveho mora spolu s bahnom, a tiež aj z čierneho kaviáru. Ich produkty nájdete na ich stránke TU a s mojím kódom jull20 máte teraz 20% zľavu na ich produkty, ale zľava sa nevzťahuje už na zlacnene produkty. 

Produkty, ktoré mi poslali sú: 1. Boutique telové mlieko Shining star 2. Aromatic body peeling 

1. Aromatic body peeling

Tak ako som spomínala vyššie, tak posledný mesiac používam na telo tento peeling a ako aj pri telovom mlieku tak aj tu na som ostala prekvapená vôňou. Peeling používam raz - dva raz do týždňa kedy si pomasírujem celé telo, aby pokožka bola ľahšia a pružnejšia. Samozrejme po použití je aj pokožka hebká a voňavá. 
Tak ako pri každom peelingu, ktorý som doposiaľ mala je pokožka po umytí trochu mastná, tak ani tento nie je výnimkou. Mastnota hneď zmizne ako pokožku osušíte. Potom už len cítite tu hebkosť a vôňu, ktorú som spomínala. 
Od tejto značky som už jeden peeling mala a tiež som bola spokojná. Tento peeling nájdete na ich stránke https://deadseamineral.sk a vo viacerých radách.

2. Boutique telové mlieko Shining star 

Aby sme po sprche mali viac voňavú a jemnú pokožku stačí použiť ešte telové mlieko, ale myslím si, že to každý vie. Háčik je v tom, že niekedy si máme problém vybrať správne telové mlieko. Ja od kedy som si určila "podmienky", ktoré musí spĺňať, tak telové mlieko sa mi vyberá ľahšie. 
Medzi moje podmienky patrí - 1. ľahko roztierateľný, 2. dlhšia výdrž vône, 3. nemastná pokožka, 4. hebká pokožka. 
Kto má tiež určené podmienky a medzi mojimi si našiel aj tie svoje, tak neoľutuje ak vyskúša aj toto telové mlieko od Dead Sea Minerals. 

Je ľahko roztierateľný, pokožku vám krásne rozvonia a vôňa vydrží až do ďalšieho umytia, po nanesení sa rýchlo vpije do pokožky, takže pokožka nie je mastná, ale krásne hebká. Po použití máte pocit čistoty, sviežosti a hebkosti. Telové mlieko nájdete na ich stránke www.deadseamineral.sk, za skvelú cenu 14,99€ a v 3 radách (Lovely Lady, Rich&Famous, Shining star).
Článok napísaný v spolupráci s Jull Mitro

Napíšte komentár

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Zadajte e-mailovú adresu, ktorú ste vyplnili pri registrácii. Zašleme Vám e-mail s aktivačným linkom pre nastavenie nového hesla.