MON PLATIN Dead Sea Minerals telový peeling a maslo

MON PLATIN Dead Sea Minerals telový peeling a maslo

MON PLATIN Dead Sea Minerals telový peeling a maslo

V dnešnej samostatnej recenzii sa mrkneme po dlhšom čase na nejakú tú telovú kozmetiku a dokonca na nový olejový telový peeling v mojej zbierke. Vy určite viete, ako moc ich milujem a keď mi v rámci novej spolupráce poslalo zastúpenie e-shopu  izraelskej značky Mon Platin spolu s ním aj anti-aging telové maslo z produktového radu Dead Sea Minerals – ako bonus s vôňou papáje a marakuje - no potešboh! 

Ako prvý vám ukážem Mon Platin DSM aromatický telový peeling. Ide o klasické olejovo – soľné patladlo, aké ja milujem už roky rokúce a aj keď prekvapivo zopár kúskov ma už dokázalo za môj bohatý bjútyblogerský život sklamať, v tomto prípade to tak chvalabohu nie je.
Peeling obsahuje komplex olejov citrónovej trávy, vanilky, levandule a mandlí, okrem toho esenciu mučenky a papáje, po ktorej aj vonia. Odér je veľmi príjemný – ovocná vôňa je maximálne prirodzená a jemná, rozhodne žiadna umelina!
Čo sa konzistencie týka, nie je to zas taká veda, že. 
Kryštáliky soli sú skrátka zaliate pod vrstvičkou voňavého oleja a pred aplikáciou je potrebné obsah premiešať. Bodka.  
Ako je vám asi jasné, peeling je slušný drsniak a teda nič pre tie z vás, ktoré frčia na telových gomážach a peelingových sprcháčoch, ktoré možno používať denne. Výsledný efekt po použití nášho peelingu je ale bombastický – presne taký, aký vám dokáže zabezpečiť len kombinácia soli a oleja! 
Opäť raz nemusíte pokožku vôbec krémovať, pretože sa o ňu dokonale postarajú olejčeky v peelingu a zanechajú ju krásne hladkú, prežiarenú a doslova napitú voňavým olejom! Jo, ja teda chrochtám...
Telový peeling je k dispozícii v e-shope aj vo verzii levanduľa, vanilka a pačulikokos a vanilka alebo ruža a šípka, takže ak by vám ovocné vône otravovali život, môžete omrknúť tieto. Ja som rozhodne nadšená.
Mon Platin DSM telovým maslom proti starnutiu to už mám také že na diskusiu.
Začnime konzistenciou. Popravde, čakala som niečo hutné, výživné, premasťujúce. Lebo maslo, že. No ale chyba lávky a niekedy naozaj môžete zabudnúť na všetko, čo ste kedy vyskúšali – aj keď ste bjútyblogerka!
Maslo je anti-aging a od toho sa odvíja aj zloženie. Obsahuje komplex vitamínov, minerály z Mŕtveho mora a tiež esencie z tropickej mučenky a papáje, známe svojimi účinkami proti starnutiu.
A mám taký pocit, že práve s týmto faktom súvisí aj tá iná konzistencia. Maslo je totiž zamatovo jemné, pomerne ľahké a pripomína husto našľahanú penu /milujem!!!/
Pri aplikácii na pokožku je maslo veľmi príjemné až osviežujúce, avšak jeho vstrebávanie nie je tak úplne bezproblémové. Samotnú hmotu musíte trošičku na koži zahriať, potažmo počkať, aby sa vstrebala, ale zas ja furt tvrdím, že taká masáž problémových partií nikdy nie je na škodu!
Vôňa je totožná ako pri peelingu a – čo ma, off course, v istom zmysle aj mrzí – z pokožky ju rozhodne nejako extrémne necítite /a ak by vám nevoňalo toto, opäť môžete omrknúť aj ostatné verzie!/.
Čo sa účinku samotného týka, treba brať do úvahy, že maslo nie je určené na premasťovanie suchej pokožky. Pokožku zhydratuje do tej miery, že bude hladká a jemná, to áno, ale ak je tá vaša presušená ako Sahara /ako tá moja/, tak vám mazanie len týmto asi stačiť nebude.
Článok napísany v spolupráci so SAVEONBEAUTY

Napíšte komentár

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Zadajte e-mailovú adresu, ktorú ste vyplnili pri registrácii. Zašleme Vám e-mail s aktivačným linkom pre nastavenie nového hesla.