Vypeelingujte si telo do plaviek!

Vypeelingujte si telo do plaviek!

Vypeelingujte si telo do plaviek!

Ako sa pripraviť do plaviek?

Určite bude treba trošku prevetrať pojem zdravá strava. Zaviesť do jedálnička viac zeleniny a ovocia a vzdať sa na chvíľku bieleho chlebíka a soli. Po fyzickej očiste by mala prísť na rad tá emocionálna. Keď uvidíte, že sa vaša pokožka mení na krajšiu a hladšiu, budete sa cítiť lepšie „vo vlastnej koži“.

Ako si rýchlo vytvarovať postavu?

Nepotrebujete žiadne činky. Len si do denného režimu pridajte nejaký ten kilometer - dva navyše. Svižná chôdza vás nezaťaží, nebude vás demotivovať a naberiete trošku kondičky. Celkom iste budete prekvapená, ako rýchlo sa výsledky dostavia a ako lepšie sa budete cítiť.

Nemenej dôležitou je starostlivosť o telo. Najčastejšie problémové partie sú nohy a zadok. Celulitída je nevzhľadná a odstrániť ju môžete hlavne cvičením. Vtedy sa svaly napnú a ovisnutá pokožka sa spevní.

Kvalitný peeling obsahuje hrubú soľ

Ale dobrú prácu odvedie aj peeling. Na telo používajte drsný peeling s morskou soľou na premasírovanie. Masážou s morskou soľou sa pokožka prekrví, zlepší sa cirkulácia a odstránia sa odumreté bunky. Nanášanie peelingu ale nesmiete odfláknuť. Musíte sa do toho pustiť pekne zvrchu, peeling nanášať na jemne vlhkú pokožku a krúživými pohybmi sa poriadne vydrhnúť. Nešetrite peeelingovými čiastočkami! Použite toľko peelingu, koľko si vaše telo žiada.

Kvalitný olej 

Ďalšou zložkou dobrého peelingu je olej alebo kombinácia olejov. Soľ sa postará o peelingovú časť, ale dôležité je tiež pokožku dostatočne premastiť. Vysušená koža ovísa, vytvárajú sa na nej biele kúsky olúpanej kože a môže to vyvrcholiť až ekzematickými prejavmi. Suchá pokožka, jednoducho nie je zdravá pokožka.  

Ideálnym produktom na prípravu pred letom je náš aromatický telový peeling. Ak máte extrémne suchú pokožku, môžete ho doplniť aj o telové maslo proti starnutiu pokožky.

Výsledky sa ukážu. Poctivá práca pri drhnutí a masírovaní, zdravá strava a trošku pohybu prinesú svoje ovocie. A nebude to trvať ani dlho.

Krajšia pokožka bude viditeľná a isto ju všimne aj váš partner. 

Napíšte komentár

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Zadajte e-mailovú adresu, ktorú ste vyplnili pri registrácii. Zašleme Vám e-mail s aktivačným linkom pre nastavenie nového hesla.