Aloe vera zázrak z prírody

Aloe vera zázrak z prírody

Aloe vera zázrak z prírody

Aloe vera sa v kozmetických prípravkoch využíva vo veľkej miere a je na to aj dobrý dôvod. Má protivírusové a antibakteriálne vlastnosti, schopnosť regenerovať bunky a údajne aj bojovať s rôznymi problémami od zápchy až po diabetes.

V jeho listoch sa nachádza priesvitný mazľavý gél, ktorý je extrémne horký a známy na celom svete pre svoje neuveriteľné liečivé vlastnosti. Gél obsahuje 96% vody, organické a anorganické zlúčeniny, rôzne proteíny a 18 aminokyselín z 20-tich, ktoré sa v tele prirodzene vyskytujú.

Ďalej obsahuje vitamíny A, B, C a E.

Aloe vo veľkej miere využíva Ayurveda a čínska prírodná medicína. Je známe svojou schopnosťou obnovovať bunky. Mamičky gélom z aloe natierajú štípance od komárov, rôzne podráždenia a poranenia kože. Gél je osviežujúci a upokojuje.

Vezmite si ho so sebou aj na dovolenku k moru. Ak by ste to prehnali so slniečkom, gél z aloe, obohatený o minerály z Mŕtveho mora, zjemní a upokojí spálené miesto. Samozrejme, dôležité je pravidelne sa natierať, ale ak by sa naozaj prihodila nehoda, gél môžete použiť ako SOS prípravok.

Aloe je skutočne výnimočným darom prírody, my vám ho prinášame v praktickej forme gélu. Tuba sa pohodlne zmestí do kabelky, a tak je jednoducho vždy po ruke. 

Napíšte komentár

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Zadajte e-mailovú adresu, ktorú ste vyplnili pri registrácii. Zašleme Vám e-mail s aktivačným linkom pre nastavenie nového hesla.