Krém z Mŕtveho mora

Krém z Mŕtveho mora

Krém z Mŕtveho mora

Na trhu je hromada prípravkov na pleť. Vyberať by ste si nemali len podľa značky, ale podľa typu pleti. Neviete aký typ pleti máte? Poraďte sa. V každom dobrom obchodíku s kozmetikou vám vedia poradiť a odporučiť správne prípravky na ošetrenie pokožky a riešenie nedokonalostí.

Prečo teda práve Mŕtve more?

Dôvodov je hneď niekoľko. Tisícky turistov, ktorí si doprajú takúto dovolenku aj dvakrát do roka, jednoducho musia mať dobré skúsenosti. Využívajú ho najmä ľudia s problematickou pleťou, ekzémom, ľudia trpiaci psoriázou, ale aj všetci, ktorí chcú zažiť silu morským minerálov, ktoré sa nenachádzajú nikde inde na Zemi.

Bahno z Mŕtveho mora pôsobí fantasticky na mastnú a pórovitú pokožku. Odstraňuje nadmernú mastnotu, bez vysušenia, a sťahuje póry. Tínedžeri, ale aj my, ženy s problematickou pleťou, zápasíme s nedokonalosťami. Používame hrubšiu vrstvu make-upu a naša pokožka nemôže dýchať. Vďaka minerálom z Mŕtveho mora, pokožka dostáva všetko, čo potrebuje. Oddýchne si, je čistejšia a lepšie chránená pred vonkajšími vplyvmi.

Ďalšími dôvodmi sú samotné produkty. Sú prírodné, neboli testované na zvieratách a neobsahujú parabény alebo iné nebezpečné látky. Naša pleť, ktorá je prechemizovaná z prostredia, UV žiarenia a z prípravkov, ktoré používame, si jednoducho potrebuje len oddýchnuť.

Ako sa orientovať v rôznych typoch krémov, v značkách a hlavne cenách?

Pravda je, že cena krému nemusí vždy odrážať jeho kvalitu. Preto je dôležité vyberať si krém podľa aktívnych zložiek. Kyselina hyalurónová pomáha v boji proti vráskam, no je taktiež dôležité, s čím je kombinovaná. Suchá pleť ocení napríklad čierny kaviármastnejšia pokožka zlato, bahno z Mŕtveho mora, aloe vera alebo výťažky z granátového jablka.

Kozmetika z Mŕtveho mora má tú výhodu, že je na prírodnej báze. Na vašej pokožke prírodný krém napácha najmenej škody hlavne preto, lebo neobsahuje žiadne agresívne látky. Takýto krém vám poškodí len v prípade, že ste alergická na konkrétnu zložku, napríklad na avokádo alebo nejaký typ oleja.

Netreba sa báť testovať, vypýtať si vzorku krému a skúšať a skúšať. Rôzne kozmetické prípravky vám sadnú hneď. Napríklad aromatický peeling a k tomu maslo proti starnutiu je kombinácia, ktorá sa postará o celé telo a výsledky vidíte veľmi rýchlo. No pleť, a hlavne dobré krémy, treba hľadať.

Ak chcete nájsť ten pravý, pýtajte sa. Základom je správne identifikovať problémy, ktoré vaša pokožka má. Potom sa môžete správne pýtať a rýchlejšie si nájsť radu produktov, ktoré budú vyhovovať práve vám.

Napíšte komentár

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Zadajte e-mailovú adresu, ktorú ste vyplnili pri registrácii. Zašleme Vám e-mail s aktivačným linkom pre nastavenie nového hesla.