Rakytník zázrak pre lesklé vlasy

Rakytník zázrak pre lesklé vlasy

Rakytník zázrak pre lesklé vlasy

Nie je to zázrak, ale má k nemu veľmi blízko.

V prvom rade zlepšuje vzhľad vlasov. Vďaka vitamínom a omega 3, 6 a 9 a veľmi vzácnej kyseline omega 7. Sú to silné látky pôsobiace proti starnutiu, vyživujú a hydratujú pokožku hlavy. Takto nám pomáhajú k silnejším, zdravším a žiarivejším vlasom.

V starovekom Grécku, Tibete a vo východnej a ayruvédskej medicíde, sa všetky pozitíva rakytníka využívajú už viac ako 5000 rokov. Ako na ne prišli? Údajne sa zvieratá, ktoré sa pásli blízko kríkov rakytníka vyznačovali veľmi lesklou hrivou (u koní). Preto je aj doslovný preklad rakytníka rešetliakového „trblietajúci sa kôň“.  

Používanie rakytníka posilňuje vlasový základ, obmedzuje vypadávanie vlasov a dodáva vlasovému vláknu stratenú silu. Vitamín C a B podporujú zdravie a vzhľad vlasov. Preto sa v modernej kozmetickej vede používa stále častejšie. U nás ho používame aj v kombinácii s bahnom z Mŕtveho mora. Pomáhame tak aj ľuďom trpiacim ekzémom a inými kožnými problémami.

Vyskúšajte :) určite nebudete ľutovať.

Napíšte komentár

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Zadajte e-mailovú adresu, ktorú ste vyplnili pri registrácii. Zašleme Vám e-mail s aktivačným linkom pre nastavenie nového hesla.