Pleťový prírodný peeling a peeling na celé telo

Pleťový prírodný peeling a peeling na celé telo

Pleťový prírodný peeling a peeling na celé telo

Náš  email pravidelne zaplavujú otázky o peelingoch. Hlavne o tom, ako ich správne používať, ako často a aký výsledok očakávať.  Tak teda poďme na to :)

Ako často používať peeling

Závisí to od typu vašej pokožky, ale aj o peelingu ktorý používate. Pleťový odporúčame používať takto:

Mastná pleť 1-2x do týždňa

Normálna pleť 1x do týždňa

Citlivá alebo suchá pokožka 1x za 2 týždne

Pri citlivej pokožke odporúčame používať iba jemný peeling, ktorý je určený na každodenné použitie alebo si doprajte peeling, ktorý si viete vyrobiť doma napríklad z cukru alebo medu.

Telu, môžete dopriať peeling častejšie. Ak vás v zime trápi olupujúca sa suchá koža, určite používajte peelingy s obsahom olejov alebo čierneho kaviáru. Môžete ich používať aj každý druhý deň.

Ako používať peeling

Malé množstvo gélu si na vlhkú tvár alebo telo aplikujte krúživými pohybmi. Masírovaním pokožku prekrvujete,  gél sa tak ľahšie vstrebe a odumreté bunky sa efektívnejšie odstránia. Gélu by ste nemali používať priveľa. Na tvár stačí plocha na vašej dlani o priemer cca 2 cm. Správne množstvo gélu je rovnako dôležité ako správne nanesenie a používanie. Zbytočne veľa gélu vám dá pocit, že sa o pleť rýchlo a dobre postaráte, no drobné čiastočky sa môžu ľahko utopiť v tekutine. Namiesto peelingu máte potom „len“ čistiaci gél.

Ako si vybrať peeling

Znovu podľa typu pokožky. Ak máte mastnú pokožku, máte výber širší. Na upokojenie pleti odporúčame minerálnu kombináciu so zlatom. Pokožka bude hydratovaná a zároveň ju zlaté kapsle ošetria a upokoja. Pri suchej alebo citlivej pokožke si musíte dávať väčší pozor. Stavte na produkty bez obsahu mydla a peelingy, ktoré sú určené na každodenné použitie.

Na všetky vaše ďalšie otázky radi odpovieme. Nezabúdajte teda: Kto sa veľa pýta, veľa sa dozvie.

Napíšte komentár

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Zadajte e-mailovú adresu, ktorú ste vyplnili pri registrácii. Zašleme Vám e-mail s aktivačným linkom pre nastavenie nového hesla.