DEAD SEA MINERALS PEELING A TELOVÉ MASLO

DEAD SEA MINERALS PEELING A TELOVÉ MASLO

DEAD SEA MINERALS PEELING A TELOVÉ MASLO

Ahojte!

To, že sa o svoje telo musíme starať už určite dávno viete. Ak chcete mať peknú pokožku tela, tak určite by vám nemal doma chýbať telový peeling a telové maslo. Ja mám doma viacero peelingov, ktoré rada používam a dneska vám ukážem ďalší, kt. som si obľúbila.
Aromatický telový peeling maracuja a papája

Ako prvé musím povedať, že tento peeling má veľmi peknú a osviežujúcu vôňu. Vy ste si už určite všimli, že ja mám rada hlavne tie ovocné vône a táto je veľmi príjemná. Čo sa týka konzistencie peelingu, tak tá je tak akurát. Zrniečka zo soli príjemne masírujú celé telo a pokožka je po peelingu hydratovaná. Ak túžite po hebkej pokožke, tak peeling je proste nutnosť. Tento peeling je obohatený o esenicu marakuje a papáje. Obsahuje čistý komplex olejov citrónovej trávy, vanilky, levandule a mandlí. Kombinácia olejov a soli vyživuje pokožku a jemne odstraňuje odumreté bunky. Peeling je vhodné používať 1-2x do týždňa. Ak hľadáte vhodný peeling za prijateľnú cenu, tak by ste sa mali určite pozrieť na tento. V ponuke majú aj iné vône čo zaručí, že si určite vyberiete.
Cena: 11,99 € za 330 ml balenie

Telové maslo proti starnutiu s mučenkou a papájou

Opäť veľmi pekná vôňa, ktorá je pri používaní tohto masla veľmi príjemná. Maslo používam hlavne vtedy ak cítim, že moja pokožka potrebuje hydratáciu. Ak používam v ten deň peeling, tak telové maslo už veľmi nepotrebujem ale v iné dni je to proste nutnosť. Toto telové maslo obsahuje komplex vitamínov A,B2,B3,C a E, minerály z Mŕtveho mora a esencie tropickej mučenky a papáje. Krém je vysoko koncentrovaný a obsahuje antioxidanty.
Krém je hutnejší ale ľahko sa prispôsobí pokožke a rýchlo sa do nej vstrebe. Po použití je pokožka tela hebká a jemná na dotyk. Nezanecháva nepríjmený alebo lepkavý pocit. Už po chvíľke tento krém na tele necítim. Cítim iba skvelú hydratáciu a hebkosť.
Cena: 11,99 € za 300 ml balenie

Oba tieto produkty vám môžem odporúčiť. Sú to skvelý pomocníci pri boji so suchou pokožkou tela. Ak ju chcete mať hydratovanú a jemnú na dotyk, tak vám túto kombináciu určite odporúčam.
Ja týmto ešte raz ďakujem eshopu Dead Sea Minerals za poskytnutie produktov na testovanie. 

Článok napísaný v spolupráci s Suesanqa

Napíšte komentár

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Zadajte e-mailovú adresu, ktorú ste vyplnili pri registrácii. Zašleme Vám e-mail s aktivačným linkom pre nastavenie nového hesla.