Mydlo z Mŕtveho mora

Mydlo z Mŕtveho mora

Mydlo z Mŕtveho mora

Má výnimočné čistiace vlastnosti, bohatú penivosť a jemne odstraňuje nečistoty z pokožky. Pleť zanecháva s pocitom hydratácie, hebkosti a omladenia. Obohatené o upokojujúce aloe vera a esencie harmančeka

Dámy ocenia najmä jeho čistiace a omladzujúce účinky. Tínedžerom s komplikovanou pleťou zas pomôže bojovať proti nedostatkom. Ale aj detičky ocenia jeho účinok. Upokojí a zahojí pokožku, keď sa prejavia ovčie kiahne alebo choroba ruky, nohy, ústa. Vďaka upokojujúcemu aloe vera sa pokožke uľaví aj od svrbenia a predídete tak permanentným jazvám.

Páni ocenia, že mydlo z mŕtveho mora ich pokožku nevysuší ale práve naopak. Hydratácia je jednou z jeho výhod oproti klasickým mydlám. Mužská farba mydla nevadí pánom pri umývaní, ako ich ružové alebo inak farebné varianty. Váš partner nebude nič namietať ani proti vôni mydla. Nie je vyslovene ženské, ani pánske. Vôňa je príjemná a unisexová.

Všetky prípravky z Mŕtveho mora s obsahom bahna sú unikátne, pretože bahno ako také, je ingredienciou vzácnou a tisícky rokov starou. Minerály, ktoré sú nahromadené na jeho dne, obsahujú minerály a účinne látky v koncentrovanej forme. V takejto podobe sa vyskytujú len na jednom mieste na svete.

Keď sa povie kozmetická veda, možno si predstavíte chladné prostredie, ktoré nemá s prírodou nič spoločné. Naše laboratória ale pracujú s darmi Mŕtveho mora v ich najčistejšej podobe a pomáhajú nám všetky účinné látky dodávať v takej kvalite, akú očakávate od značky Mon Platin a na akú ste zvyknutí. Samozrejme bez testovania na zvieratách, nebezpečných látok, parabébez testovania na zvieratáchnov a s ohľadom na prírodu. 

Napíšte komentár

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Zadajte e-mailovú adresu, ktorú ste vyplnili pri registrácii. Zašleme Vám e-mail s aktivačným linkom pre nastavenie nového hesla.