Krém na psoriázu a jej liečba

Krém na psoriázu a jej liečba

Krém na psoriázu a jej liečba

Čo je psoriáza?

Psoriáza je zápalové ochorenie celého organizmu, no prejavuje sa hlavne na koži. Nie je nákazlivá, no spôsobuje nepríjemne svrbenie, pálenie a nevzhľadné škvrny na pokožke.

Ako liečiť psoriázu?

Dermatológ vám navrhne lokálnu alebo systémovú liečbu. Lieky alebo fototerapia pôsobia lokálne alebo systémovo. Teda v celom tele. Pokiaľ choroba nie je chronická, môžete sa pokúsiť o samoliečbu.

My vám prinášame sadu, ktorá okrem krému na psoriázu obsahuje aj ďalšie doplnkové produkty, ktoré pomáhajú uľaviť pokožke  a následne ju liečia.

Liečebný program z Mŕtveho mora

Ľudia trpiaci psoriázou alebo ekzémami si, v tom lepšom prípade, doprajú dovolenku pri Mŕtvom mori dvakrát do roka. Pre Vás, ktorí si chcú užiť rovnaký účinok doma, máme riešenie.

Ošetrujúci balíček od Mon Platin obsahuje unikátny krém na psoriázu. Tento Skrin Relief krém, je vyvinutý exkluzívne v laboratóriách Mon Platin a predstavuje unikátny technologický pokrok a prielom v ošetrení postihnutej pokožky. Krém pôsobí priamo na postihnutom mieste, uľavuje a viditeľne vyhladzuje pokožku. Samozrejme, dá sa kúpiť aj samostatne, no my ho odporúčame kombinovať s ďalšími prípravkami

Súčasťou balíčka je aj prírodné minerálne bahno z Mŕtveho mora, ktoré pôsobí upokojujúco i liečivo. Môžete ho používať na celé telo alebo na iba priamo postihnuté miesta. Soľ do kúpeľa vám uľaví  a zrelaxuje váš organizmus. Na denné rýchle použitie je zase vhodné mydlo s obsahom bahna. Môžete ho používať v bežnej kozmetickej rutine alebo ako SOS prípravok pri nepríjemných pocitoch na pokožke.

Psoriáza nezanecháva jazvy iba na pokožke, ale i na duši. Preto nečakajte a, pri prvých príznakoch, siahnite po prípravkoch, ktoré vám uľavia a zjemnia príznaky tohto ochorenia.

Napíšte komentár

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Zadajte e-mailovú adresu, ktorú ste vyplnili pri registrácii. Zašleme Vám e-mail s aktivačným linkom pre nastavenie nového hesla.