Kozmetika z Mŕtveho mora a jej účinky na organizmus

Kozmetika z Mŕtveho mora a jej účinky na organizmus

Kozmetika z Mŕtveho mora a jej účinky na organizmus

Prečo je naša kozmetika iná?

Našim cieľom bolo priniesť na Slovensko kozmetiku, ktorá by bola skutočne výnimočná. 

Mŕtve more hrá veľmi dôležitú úlohu v jej zložení. Nie je len najnižšie položeným jazerom na Zemi, ale je aj najslanšie. Obyčajná morská voda obsahuje asi 35 promile soli (teda 3,5%), no Mŕtve more jej obsahuje takmer 10-krát viac. Je zásobované najmä riekou Jordán, ktorá mu dodáva asi 80% vody, ale aj niekoľkými sladkovodnými prameňmi. Vysoká teplota vody ale spôsobuje, že sa väčšina sladkej vody vyparí.

Voda je sýtobelasá a veľmi pokojná. Na pobreží vytvára nánosy bahna, ktoré má blahodarné účinky na ľudský organizmus. Čierne morské bahno je veľmi zvláštny produkt Mŕtveho mora. Obrovské množstvo jódu a brómu v bahne, vode a vo zduchu pôsobí priaznivo na nervový systém. Síra a horčík pomáhajú liečiť rôžne kožné choroby a bohatý obsah draslíka bojuje proti artritíde a reume.

Okrem bahna a solí, môžete v našej kozmetike nájsť bohaté zastúpenie prírodných výťažkov z rastlín a minerálov. Vyberáme pre vás produkty bez obsahu nebezpečných látok. Špeciálne sa sústreďujeme na podráždenú, citlivú aj psoriatickú pleť. 

Naše továrne nikdy netestovali kozmetiku na zvieratách. Naša kozmetika je skutočne prírodná a určená pre celú rodinu. Od tých najmenších, cez všetky vekové kategórie dospelých a samozrejme nezabúdame ani na zrelú pokožku.

Vyberte si to, čo je vašemu telu prirodzené. Vyberte si produkty, ktoré obsahujú skutočne unikátne ingrediencie. Vyberte si kozmetiku, ktorej kvalitu poznajú ľudia 65 krajinách sveta. 

Dodávaná s láskou ku zdraviu a kráse, priamo k vám domov.

Napíšte komentár

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Zadajte e-mailovú adresu, ktorú ste vyplnili pri registrácii. Zašleme Vám e-mail s aktivačným linkom pre nastavenie nového hesla.