NOVÉ KRÉMIKY Z IZRAELA NA SLOVENSKU

NOVÉ KRÉMIKY Z IZRAELA NA SLOVENSKU

NOVÉ KRÉMIKY Z IZRAELA NA SLOVENSKU

Opäť máme na Slovensku niečo nové v našej obľúbenej oblasti. Dostala sa ku mne na odskúšanie nová kozmetika z Mŕtveho mora. Takýchto typov kozmetík je už u nás viac na výber. Niektoré nájdete v parfumériách, v lekárňach a niektoré na osobitých špeciálnych stánkoch v obchodných centrách. Všetky majú jedného spoločného menovateľa a to, že obsahujú účinné látky z Mŕtveho mora.
Pre mňa je však úplne nová informácia to, že len niektoré z týchto kozmetík majú špeciálnu pečať, ktorú udeľujú len výnimočným kozmetikám v Izreali alebo Jordánsku. Táto pečať zaručuje použitie tých naj minerálov z Mŕtveho mora. Pre upresnenie, túto pečať majú len štyri kozmetiky z tejto oblasti. Jednou znich je kozmetika MONPLATIN DSM. Donedávna sa jej vlasové produkty predávali v kaderníckych salónoch, ale od decembra bude predávané jej kompletné portfólio. Zatiaľ si tieto produkty môžete dôkladne preštudovať na ich stránke deadseamineral.sk
Vytestovala som 4 produkty na rôzne použitie. Bahenné mydlo, kaviárové sérum, telové mlieko na problematickú pokožku (psoriáza, ekzémy, jazvy), a pre moje bábätko detský olej.
BLACK MUD SOAP  - Čierne bahenné mydlo s aloe vera a kamilkami
 
Stále hľadám niečo rýchle na umývanie pleti. A keždže momentálne sa až tak často nelíčim, postačuje mi na očistenie pleti mydlo, ktoré však moju pleť nevysuší. Odskúšala som tento typ mydla na moju zmiešanú pleť. Po umytí môžem skonštatovať, že moja pleť nezostala stiahnutá. Mydlo je použiteľné na hociktorú partiu a  má príjemnú nevtierajú vôňu. Nechala som otestovať mydlo môjmu mužovi, ktorý má pokožku náchylnú na ekzémy. To znamená, že potrebuje silno premasťujúcu a nevysušujúcu kozmetiku. Toto mydlo pre neho až tak vhodné nebolo. Na výber je však niekoľko ďalších mydiel práve určených na hydratáciu. Ja som však úplne spokojná, a tomuto mydielku nemám čo vytknúť. Avšak na výber ich je približne sedem a sú s obsahom napríklad rakytníka, olív či propolisu.
SKIN RELIEF CREAM
 
Na odskúšaní a testovaní tohto produktu sa ešte pracuje. A jeho recenziu sprístupním niekedy v budúcnosti. Pre informáciu je tento krém vhodný na pokožku, ktorá potrebuje doslova uľaviť. Obsahuje vysokú dávku vitamínov, zložky ako rakytník, aloe vera, pagaštan konský, skoroceľ, či zelený čaj. V každom prípade by mohol pomôcť pokožke, ktorá trpí psoriázou, ekzémami a rôznymi zápalmi kože. Ešte viac informácii nájdete TU
BABY OLEJ 
 
Tento olejček je úplná mňamka, Jednak je vo veľkom balení, a druhá veľmi pozitívna vec je, že vonia úplne ako detské oleje z nášho detsva. Je to taká typická bábätkovská vôňa. V katalógu som objavila, že sú dve balenia, 250ml a 500ml. Vydrží veľmi dlho a má pumpičku, takže pri natieraní bábätka vám stačí použiť len jednu ruku. Ja to považujem za dosť dôležité a praktické:))
HODVÁBNE KAVIÁROVÉ SÉRUM S VITAMÍNOVÝMI KAPSULAMI
Tento kozmetický produkt je takpovediac "ťahúň" tejto izraelskej značky. Prvá sympatická vec je, že je s obsahom kaviáru, čo ho robí podstatne luxusnou záležitosťou. Monplatin DSM má celú kaviárovú radu od čistenia, krémov, sér, vlasovky či telových produktov. Druhá sympatická vec je textúra tohto produktu. Na pleti vytvorí jemný film, ktorý zmaže jemné linky či vrásky na pleti a zároveň pôsobí skvele ako báza pod makeup. Tretia sympatická vec je, že príjemne vonia. Ja mám jednoducho rada produkty, ktoré voňajú, aj keď je na to potrebná parfemácia výrobku.???? Sérum obsahuje oleje z makadamu, orchidei, pupalky, rakytníka a minerály z Mŕtveho mora. Je určený vlastne pre každú pleť, ktorá potrebuje energiu, zvláčnenie, boj proti vráskam  a vyhladenie pokožky.
Pre viac info kliknite SEM
Všetky produkty z tejto izraelskej značky nájdete na stránke deadseamineral.sk. Je to veľmi cenovo dostupná kozmetika, a portfólio značky je nesmierne široké. V podstate sú tu okrem pleťovej kozmetiky, i telovky, výborné pílingy na telo, baby kozmetika a vlasové prípravky. Pre športovcov i čosi na schladenie a pre pánov i bežné prípravky na holenie. 
Članok napísany v spolupráci s Eli makeup artist

Napíšte komentár

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Zadajte e-mailovú adresu, ktorú ste vyplnili pri registrácii. Zašleme Vám e-mail s aktivačným linkom pre nastavenie nového hesla.