Bahenná maska

Bahenná maska

Bahenná maska

Obľúbená maska ​​v mojom večernom rituáli na starostlivosť o moju pleť.

Moje produkty si vždy rozdelením na večer a ráno, možno je to niečo intuitívne.

 

Očistenie pleti si vždy nechávam na večer. Maska Mon Platin DSM Bahenná pleťová maska 150ml od Mon Platin DSM sa stala mojou obľúbenou od prvej aplikácie.


Info: Som osoba oboznámená s dermatitídou na vlastnej pokožke. Existuje taká super procedúra s terapeutickým bahnom, ste natretí, zabalení a zahriatí. Je to niečo podobné ako čokoládový zábal, aplikuje sa iba zloženie bohaté na stopové prvky a minerály. Pamätám si, že počas týchto procedúr mi samotní lekári dávali osobitne malú „šedozelenú masku“ a odporúčali ju naniesť na tvár, hoci podľa predpisu hlavného lekára malo byť zapojené iba telo. Pamätám si stav pokožky po - jemná, čistá, zápal je po tých 15-25 minútach menej viditeľný.

 

Keď som prvýkrát použila masku Mon Platin, zaliali ma tie spomienky na dokonalú pleť. Veľmi podobná aróma, konzistencia a účinok, iba v pohodlnej tube. Tie bahna ktoré nám dávali na liečení nedostanete, ale ja som dlhé roky snívala o tom, že budem mať kozmetiku s podobným účinkom, alebo ešte niečo lepšie. Ukázalo sa, že to je ono - zázrak v tube, existuje!

 
Maska je obohatená o minerály z Mŕtveho mora a extrakt z aloe. Škoda, že sa nedá používať každý deň, výborne čistí póry, vyživuje suché miesta a reguluje tie miesta, kde je naopak zvýšený obsah mazu.

Pre mňa ideálne.

Skúšali ste už nejaké bahenné masky?

Článok napísaný v spolupráci s kristeinx

Napište komentář

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Zadajte e-mailovú adresu, ktorú ste vyplnili pri registrácii. Zašleme Vám e-mail s aktivačným linkom pre nastavenie nového hesla.