DEAD SEA MINERALS - KOZMETIKA Z MŔTVEHO MORA

DEAD SEA MINERALS - KOZMETIKA Z MŔTVEHO MORA

DEAD SEA MINERALS - KOZMETIKA Z MŔTVEHO MORA

Ahojte baby, dnes tu mám pre Vás recenziu na novú kozmetickú značku, ktorú som Vám už ukazovala na Instagrame. Jedná sa o značku Mon Platin a ich podznačku Dead Sea Minerals, ktorá obsahuje bahno a minerály z Mŕtveho mora. Bahno z Mŕtveho mora je všeobecne známe vďaka svojim priaznivým účinkom na pleť, telo a vlasy. Mŕtve more je jedinečné vďaka najvyššej koncentrácii solí a minerálov. Sú veľmi prínosné pre zdravie človeka a majú skvelé liečebné účinky pri mnohých ochoreniach kože. Dokáže z pokožky vyplavovať toxíny, zlepšuje elasticitu, minimalizuje póry a má aj skvelé anti-aging účinky. Taktiež dokáže pomôcť aj s ochoreniami ako psoriáza, ekzém a akné. Bahno sa používa aj proti vypadávaniu vlasov a je skvelé aj na množstvo iných problémov.
Dead Sea Minerals majú v ponuke starostlivosť o pleť, telo a vlasy. Je to ozaj cenovo dostupná značka, takže si môžte dovoliť kúpiť starostlivosť o pleť či telo od A po Z bez toho aby ste museli minúť polovičku výplaty. No určte Vás zaujíma aj to aké sú samotné produkty. 
Mud Cleansing Gel je čistiaci gél na tvár, ktorý obsahuje prírodné bahno z Mŕtveho mora, extrakty z harmančeka a granátového jablka a vitamíny A a C. Gél je balený v klasickom 60 ml tubovom plastovom obale zeleno-tyrkysovej farby. Samotný produkt je gél čiernej farby a veľmi jemnučkej príjemnej vône. Je určený na hĺbkové čistenie pleti, odstránenie mastnoty z pórov a odumretých kožných buniek. Je vhodný pre všetky typy pleti no predovšetkým by som ho odporúčala pokiaľ máte zmiešanú až mastnú pleť, pretože vie ozaj perfektne odstrániť prebytočnú mastnotu z pleti. Pleť pritom vôbec nevysušuje, takže pleť nezbaví vlahy, ale len prebytočnej mastnoty. Gél používam pri rannej a aj pri večernej rutine a funguje skvele a presne ako má.

Druhý produkt, ktorý Vám musím jednoznačne odporučiť je Mineral Cleansing Tonic, ktoré je zo všetkých týchto produktov môj top obľúbený produkt. Tonikum obsahuje Hamamel, extrakt z Harmančeka, Aloe a samozrejme aj minerály z Mŕtveho mora. Tonikum je oranžovej farby a je balené v priehľadnom 250 ml plastovom obale. Je určené na dočistenie pleti, upokojenie, zjemnenie a hydratáciu. Zmenšuje póry a reguluje tvorbu mastnoty čím jej dodáva matný vzhľad. Do tohto tonika som sa zamilovala ihneď. Nádherne vonia a je neskutočne jemnučké na pleť. Stále po použití mám na pleti taký príjemný pocit a jednoducho ho zbožňujem používať. Je súčasťou mojej rannej, ale aj večernej rutiny. Je určené však na normálnu až mastnú pleť, no pokiaľ máte suchú pleť, tak v ponuke majú aj tonikum s Aloe Vera, ktoré je určené pre normálnu až suchú pleť.

A čo by to bola starostlivosť o pleť bez krému. Moisturizing Cream For Oily Skin je hydratačný krém vhodný pre mastnú pleť. Ako všetky produkty, tak aj tento obsahuje minerály z Mŕtveho mora a navyše je obohatený o vitamín E, ktorý je skvelý v boji proti starnutiu. Okrem toho obsahuje aj UV filtre, ktorá počas dňa chránia pleť pred vonkajším prostredím. Krém je bielej farby a predáva sa v klasickom 50 ml tégliku. Už podľa názvu je jasné, že je vhodný pre mastný typ pleti, no samozrejme že majiteľky iných typov pleti, nájdu na e-shope aj krém pre svoj typ pleti. Krém má klasickú krémovú konzistenciu, nie je veľmi hutný ani ťažký, ale na druhú stranu nie je ani veľmi ľahučký. Po nanesení ho na pleti trochu cítiť a treba chvíľu počkať pokiaľ sa úplne vstrebe. Preto ho používam len počas večernej rutiny, kde mi takáto konzistencia nevadí. Pri rannej rutine mám rada ultra ľahké krémy, ktoré sa vstrebávajú extrémne rýchlo a na pleti ich vôbec necítiť. Takže tento konkrétny krém mi na ráno nesedí svojou konzistenciou. Na večer je však perfektný. Skvele hydratuje pleť a pritom ju nezanecháva nijak mastnú ani lepkavú. Ráno sa potom stále prebúdzam s hladučkou a jemnou pleťou a to je presne to, čo od dobrého nočného krému potrebujem.

A nakoniec klasické tuhé mydlo Moisturizing Mineral Soap s obsahom Aloe Vera, Harmančeka a samozrejme aj minerálov z Mŕtveho mora. Mydielko je vhodné na telo no môžte ho použiť aj na tvár. Pokožku zbaví všetkých nečistôt, upokojí ju a zanechá hebkú a hladkú. Je to klasické mydlo, ktoré Vaše sprchovanie obohatí o priaznivé účinky minerálov z Mŕtveho mora.

S produktmi som nadmieru spokojná. Stále keď sa púšťam do testovania novej značky, tak neviem čo očakávať, no stále ma poteší keď produkty robia presne to čo sľubujú. Značka je skvelá a ako som písala v úvode cenovo dostupná.  Všetky produkty viete zakúpiť na deadseamineral.sk, kde okrem značky podznačky Dead Sea Minreals nájdete aj ďalšie produktové rady a to Black Cavier a Gold Edition. Vzhľadom na to aké priaznivé účinky má na pleť a telo bahno a minerály z Mŕtveho mora, tak určite sa na tieto produkty mrknite niečo vyskúšajte. Určite budete nadšené. 

Článok napísaný v spolupráci s Anbeauty

Napíšte komentár

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Zadajte e-mailovú adresu, ktorú ste vyplnili pri registrácii. Zašleme Vám e-mail s aktivačným linkom pre nastavenie nového hesla.